Een fascinatie voor voertuigen werd geboren toen Julian Meagher op elfjarige leeftijd rond reed op zijn fiets, op zoek naar super auto's in lokale ondergrondse parkeergarages. Met grote ogen bewonderde hij de glimmende badges, vormen en prachtige koetswerkkleuren van klassiekers als de Countach, Muira en Dino. Het ontdekken van deze volbloeden op jonge leeftijd was bepalend voor de ontwikkeling van zijn obsessie.

Nu, 30 jaar later, is Meagher een bekroonde industrieel ontwerper en grijpt hij met zijn eigen label terug naar die jaren van verwondering door het creëren van een lijn met tijdloos design-speelgoed.

Playforever is een produktie gestart met een samenhangende reeks van voertuigen. Classics, Midi's, Mini's en Mavericks zijn een eclectische mix van kunst, mode, traditioneel product ontwerp, modernisme en natuurlijk autostyling.

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Ze kiezen voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten absoluut ongeëvenaard zijn. Hun doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat.

Sorteer op
  • (Playforever) Raceauto mini "Speedy Le Mans Boy"
    (Playforever) Raceauto mini "Speedy Le Mans Boy"
    € 29,95
  • (Playforever) Raceauto midi "Bonnie Car Joules"
    (Playforever) Raceauto midi "Bonnie Car Joules"
    € 44,95

Betaalmogelijkheden:

 

Verzendmogelijkheden:

 

Wat klanten van Villa Banouk vinden:

18-02-2021 Sas

Wat een fantastische service! Mijn bestelling kwam snel binnen en was verrassend leuk verpakt. Helaas zat er een foutje in het product. Toen ik contact opnam werd dit meteen opgepakt en opgelost. Bedankt Helen!

Meer reviews

 

 

© 2010 - 2024 Villa Banouk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel