Alle artikelen die je bestelt bij Villa Banouk worden gratis feestelijk ingepakt. Wij pakken alle artikelen altijd in, zodat het voor jezelf ook een "cadeautje" is om uit te pakken. Wil je het niet ingepakt hebben, of het papier los meegeleverd krijgen, geef dit dan bij je bestelling aan door uit onderstaande papieropties te kiezen of dit als verzoekje te plaatsen in het opmerkingenveld aan het eind van je bestelling.

Hieronder kun je kiezen uit verschillende soorten cadeaupapier* en uit een aantal opties die je kunt kiezen hoe je het wenst. Bestel je meerdere artikelen, dan kun je in het opmerkingenveld aan het eind van het bestelproces aangeven hoe je het per artikel wilt hebben.

Wil je een vriend(in), familielid of collega verrassen met leuk cadeautje van Villa Banouk? Ook dan pakken we het natuurlijk feestelijk in met ruimte voor een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. De persoonlijke boodschap kun je invullen bij het opmerkingenveld aan het einde van het bestelproces. We zetten de boodschap dan op een kaartje en doen dit bij het cadeau.Je kunt de bestelling desgewenst laten bezorgen bij de ontvanger óf op je eigen adres zodat je het zelf, ingepakt en wel, cadeau kunt geven.

(* mocht het papier niet voorradig zijn, dan pakken we het in in een gelijksoortig cadeaupapier.)

Sorteer op

Betaalmogelijkheden:

 

Verzendmogelijkheden:

 

Wat klanten van Villa Banouk vinden:

18-02-2021 Sas

Wat een fantastische service! Mijn bestelling kwam snel binnen en was verrassend leuk verpakt. Helaas zat er een foutje in het product. Toen ik contact opnam werd dit meteen opgepakt en opgelost. Bedankt Helen!

Meer reviews

 

 

© 2010 - 2024 Villa Banouk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel